Майкъл Улф е първият българин, завършил академията за сценично изкуство

...
Майкъл Улф е първият българин, завършил академията за сценично изкуство
Коментари Харесай

Момчето, което впечатли Пол Макартни и Мистър Бийн с българска носия СНИМКА

Майкъл Улф е първият българин, приключил академията за театрално изкуство в Ливърпул. На театралната сцена е стопроцентов изверг, през живота минава с усмивка.

На дипломирането си отива с национална носия и получава персонални поздравления от сър Пол Макартни.



„ Показаха ни уебсайт от който да си поръчаме тогите за дипломирането. Казаха, че всеки може да носи някакви свои претекстове под тях, само че аз се замислих… за какво да не облека цялата носия?”, споделя Михаил Михалев пред Нова тв.

„ Мисля, че бях единствения, който над своите облекла нямаше роба и шапка, калпакът за мен беше по-добра идея”, споделя той.

Британският артист Ролан Аткинсън, известен като Мистър Бийн също похвалил Михаил.



Михаил споделя, че е сменил името си тъй като на англичаните им било много мъчно да го произнасят. Освен с спектакъл, той се занимава с музика и фокуси. Има доста концерти в България, изявявал се е в Италия и Испания.

„ Не е мъчно да пробиеш в тази среда, стига да имаш търпението, да не се обвиняваш и да си подготвен да се превърнеш в глина. Тоест да можеш да изградиш това, от което хората имат нужда”, на мнение е Михаил.

„ Не би трябвало някой да се отхвърля от нещо, тъй като е българин”. Споделя, че за негово благополучие откакто приключва има 17 кастинга, негови сътрудници едвам имали по 10.

„ Не мисля, че Brexit ще бъде стена, която ще спре хората да се развиват. Просто ще има повече документи. Винаги се връщам в България по няколко пъти годишно. Тя ми дава неща, които чужбина не може. За мен домът постоянно ще бъде България”, споделя той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР