Майкъл Киеза постигна успех, след като премина в полу-средната категория

...
Майкъл Киеза постигна успех, след като премина в полу-средната категория
Коментари Харесай

Кевин Лий не би отказал лесните пари за реванш с Майкъл Киеза


Майкъл Киеза реализира триумф, откакто мина в полу-средната категория на UFC. До този миг 31-годишният играч има две победи за сметка на ветерани в спорта като Карлос Кондит и Диего Санчес. Но има една загуба в кариерата си, която той доста би желал да поправи.

Кевин Лий победи Киеза през юни 2017 година посредством механически събмишън. Тогава съдията в дуела Марио Ямасаки взе решение вместо Киеза, че той би трябвало да се съобщи от душенето, което му беше наложил Лий и постави завършек на битката им. Киеза незабавно скочи в символ на митинг, само че всичко към този момент бе завършило.

Сега Кевин Лий също се “качи” при 77-килограмовите състезатели и показа пред кореспонденти, че не би отказал реванш на набиращия инерция конкурент.

" Реваншът несъмнено към момента е на масата ", сподели Лий пред предаване „ Ако той усеща, че желае да го преиграем, аз несъмнено обичам лесните пари, тъй че няма да отхвърля предлагането. Той е добър играч, не мога да го отрека, само че от UFC му дадоха няколко лесни съперници. Все още не съм се бил с Диего Санчес в кариерата си. Не получавам сходни лесни съперници. Срещу мен се изправят някогашни международни първенци. Ще забележим по какъв начин ще се разиграе цялото това нещо. Между мен и Киеза към момента може да има някакъв пушек, а в случай че има пушек, то тогава може да има огън.” приключи Кевин Лий.

Бихте ли желали да видите преиграна тази среща, почитатели?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР