Майка загина в зверска катастрофа минути, след като изпрати сина

...
Майка загина в зверска катастрофа минути, след като изпрати сина
Коментари Харесай

Трагични подробности за кървавата катастрофа с три трупа в Ловешко! Майка загина, след като изпрати сина си на гурбет в САЩ

Майка почина в зверска злополука минути, откакто изпрати сина си на гурбет в Съединени американски щати. 46-годишната Галя Р. от Горна Оряховица в неделя пътувала със брачна половинка си и другар на сина им към Горна Оряховица с персоналния им атомобил „ Опел “. Същата заран тримата закарали до летището в София младежа, който отпътувал на работа зад океана. Трагедията се разиграла на връщане към 8,30 часа на основния път София-Варна край ловешкото село Малиново, където последвал преден конфликт с движещо се с висока скорост „ БМВ “, написа " Труд ". Както БЛИЦ писа при жестокия удар на място починали Галя Р. и двама мъже – на 40 и 50 години от Горна Оряховица от БМВ-то.

Трима потърпевши пък са настанени в севлиевската болница, а един е превозен в лечебно заведение в Габрово. Сред тях са брачният партньор на Галя и приятелят на сина им. Мъжът на мъртвата жена е преподавател в железничарския град и е с заплаха за живота.

Според мълвата убитите в пътното произшествие мъже пък са чиновници на БДЖ.
Причините са тежката злополука се обясняват. Предполага се, че злополуката е станала в резултат на придвижване с висока скорост и изпреварване по мокрия от дъжда път.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР