Майка преживя неприятна случка с трудноподвижната си дъщеря.Вени Георгиева разказа

...
Майка преживя неприятна случка с трудноподвижната си дъщеря.Вени Георгиева разказа
Коментари Харесай

Мъж се развика на майка с трудноподвижна дъщеря в Пазарджик

Майка претърпя неприятна преживелица с трудноподвижната си щерка.

Вени Георгиева описа за обстановка, в която е изпаднала и провокира състрадание в мрежата. Вени написа, че майка й живее към известен хотел в Пазарджик, който се намира в центъра на града. Вероятно пазарджиклии знаят, че паркирането там е сложна задача. Георгиева има трудноподвижна щерка, която всеки ден забира и оставя при майка й, с цел да отидат на учебно заведение. Детето й се придвижва с патерици.

" До в този момент все успявах някак да вляза с колата до входа на майка ми, само че през днешния ден не съумях, проходчето до там беше затворено от красиво BMW ", написа Вени.

Жената споделя, че си е разрешила да се " напъха " в тясно пространство, където се намира звукозаписно студио.

" Хората, които работят там ни виждат всеки ден с детето, нямат срещу, сигурна съм ", добави още тя.

Докато щерка й се опитвала да се добере до входа, при Вени дошъл мъж, който се развикал и й споделил, че няма право да паркира там.

" Развика се, нямала съм право да спирам там, да си ходя пред входа... пробвах да кажа, че е за малко, едвам кача детето до входа, с цел да си влезе у дома... нападки, обиди, не му пукало, че сме имали човек с проблем, и галактически транспортен съд да било - все тая, ще ми спукал гумите, ще ме докладвал в полицията.

Преди 15 години се прибрах да си отгледам детето в България, тъй като имах вяра, че тук е по-добре за нас. Сега виждам, че съм направила огромна неточност. Коментирайте на воля, и хубаво и неприятно казвайте, все тая. Просто поисквам на всички да са живи и здрави, а на въпросния господин - уповавам се в никакъв случай да не му се постанова да мисли по какъв начин и от къде да мине с патерици или годна количка ", написа Георгиева.

Много от коментиращите обявата в мрежата са възмутени от отношението, което е показал мъжът.

" Никой не знае какво го чака в живота. Но тъпо, че има такива завист в хората. Няма да се научат да бъдат състрадателни. Но всичко се връща в този живот. Бъдете здрави! ", написа Мариана Т.

Много е тъжно и тъпо някакъв вид без образование, само че с голямо самочувствие без покритие, да ти скапе настроението за целия ден и то за няма нищо! Вместо да прояви схващане и да помогне по някакъв метод, той негодникът подвига скандал! И какво от това,че кара бляскав автомобил, доста значимо... по никакъв начин дори не е значимо, а е тъпо, тъй като се е държал като пачавра, която не заслужава да се назовава " господин "! Бъдете здрави вие и детенцето ви, то Господ си знае работата! ", разяснява Дора Ф.
Снимка от  от  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР