Майк Тайсън няма да бъде подведен под наказателна отговорност, задето

...
Майк Тайсън няма да бъде подведен под наказателна отговорност, задето
Коментари Харесай

Няма да съдят Майк Тайсън за побоя в самолета

Майк Тайсън няма да бъде измамен под наказателна отговорност, задето блъснал пасажер в аероплан във Сан Франциско, оповестява " Sky news ".

На фрагменти от мобилен телефон се вижда, че някогашният международен първенец по бокс в тежка категория, удря мъжа от седалката зад себе си.

Представители на звездата споделиха: " За страдание, господин Тайсън имаше случай по време на полет с нападателен пасажер, който стартира да го тормози и хвърли бутилка вода по него, до момента в който беше на мястото си ".

Източник, непосредствен до Тайсън, добави, че мъжът е бил " извънредно пийнал " и " нямал желание да спре да го предизвика ".

Адвокатът на буйният пътник твърди, че не е хвърлял бутилка и че клиентът му е бил " прекомерно разчувствуван ", заяви TMZ.



Инцидентът се случил, откакто Тайсън се качил на полет на " JetBlue " на интернационалното летище в Сан Франциско на 20 април, по път за Флорида. Малко по-късно слязъл от самолета.

Другият пасажер е имал порезни рани по челото, както демонстрират фотосите, и явно е отишъл в полицията, откакто е получил здравна помощ.

Свидетели споделят, че Тайсън се е съгласил да си създадат селфи с тях и е изглеждал радостен, само че очевидно бързо изгубил хладнокръвие, когато мъжът на седалката откъм гърба се опитал да приказва с него.

В изказване пред " Sky News " във вторник, окръжният прокурор на окръг Сан Матео Стивън Уагстаф сподели, че неговият офис е " завършил разглеждането на случая, включващ Майк Тайсън и изказванието, че той е направил закононарушение против различен пасажер в аероплан, до момента в който чака на терминала преди потегляне ".

" Прегледахме полицейските отчети на полицейското ръководство на Сан Франциско и шерифа на окръг Сан Матео и разгледахме другите видеоклипове, събрани от органите на реда от други пасажери в самолета. Стигнахме до мнението да не повдигаме обвинявания против господин Тайсън въз основа на събитията към борбата. И Тайсън, и раненият от него човек не желаят да бъдат повдигани обвинявания. Считаме, че този случай е завършен ", споделя още прокурорът.

Тайсън, по прякор Железния Майк, завоюва първите си 19 професионални борби с нокаут, 12 от които в първия рунд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР