Майбахът на Светлата Гущерова или бижутата по-ръцете й струват повече?

...
Майбахът на Светлата Гущерова или бижутата по-ръцете й струват повече?
Коментари Харесай

Гущерова с бижута, по-скъпи от Майбаха й

Майбахът на Светлата Гущерова или бижутата по-ръцете й костват повече? Това се питат клюкарите из обществените мрежи, откакто повърхностно стори разкри скъпоценностите, закичени по китките и пръстите на милионерската брачна половинка. Ценители на марковите часовници регистрират, че някогашната плеймейтка и сегашна майка на две деца сверява времето си с автентичен часовник Ролекс. Моделът бил украсен и от вън, и от вътре с диаманта, изясняват познавачи из Мрежата.

На безименния пръст на дясната си ръка Гущерова носи два пръстена - годежния и сватбената си халка, които най-вероятно костват двуцифрени суми в долари, всеки. Впечатляващ обаче е огромният пръстен със наследник камък върху показалеца на Гущерова. Най-вероятно той е подарък от брачна половинка й за последния й рожден ден, защото точно към тази дата се появи върху ръката на русокоската.

Като всяка уважавана от мъжа си милионерска брачна половинка, Гущерова се кичи и с гривна Картие - естествено, още веднъж с инкрустирани в нея диаманти.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР