Мая Манолова внесе 6 255 подписа в Общинската избирателна комисия

...
Мая Манолова внесе 6 255 подписа в Общинската избирателна комисия
Коментари Харесай

Мая Манолова внесе 6 225 подписа в ОИК и се регистрира за местния вот

Мая Манолова внесе 6 255 подписа в Общинската изборна комисия (ОИК), с което се записва като самостоятелен претендент на идните през октомври локални избори. Пред публицисти някогашният омбудсман съобщи, че разполага с още 2 000 подписа на жители , подкрепящи нейната кандидатура, само че те не са обработени, като евентуално това ще се случи малко по-късно.

„ Подписите са задоволителни и са от хората, които поддържат моята гражданска кандидатура “, счита Манолова. Тя влиза в кметската конкуренция издигната от предприемчив комитет, само че зад нейната кандидатура застанаха няколко партии, в това число и Българска социалистическа партия.

„ Избрахме днешния ден, тъй като аз и екипът ми имаме религия, вяра и обич за София. Днес е един прелестен празник “, съобщи Манолова. Попитана за следващ път по какъв начин счита да ръководи столицата без болшинство в общинския съвет и ще разчита ли за това на ГЕРБ, тя отговори: „ Ще разгадавам на всички столичани. София заслужава да бъде ръководена с мозъка, гения, вярата, вярата и любовта на всички столичани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР