Мая Манолова и Татяна Дончева цопнаха в една кална локва,

...
Мая Манолова и Татяна Дончева цопнаха в една кална локва,
Коментари Харесай

Хаджигенов вече подреди кабинета на Слави Трифонов

Мая Манолова и Татяна Дончева цопнаха в една кална локва, зави юристът

Адвокат Николай Хаджигенов и Мая Манолова към този момент пробват да кадруват при Станислав Трифонов. Трите протестни партии би трябвало да предложат ръководител на Народното събрание, сподели юристът от разпадналото се Отровно трио в изявление за Нова тв.

Коалицията " Изправи се, мутри вън " била подготвена да предлага на Трифонов имена на министри. " Смятам, че те биха предложили държавно управление, рационално е. Слави е събрал умни хора, част от тях са специалисти и ги познавам персонално ", съобщи Хаджигенов. И добави: „ Ако ни предложат поддръжка от Българска социалистическа партия - ще я вземем, в случай че Движение за права и свободи ни предложат поддръжка - ще я вземем. Ние не можем сами да реализираме политическото ликвидиране на ГЕРБ.”

Той разяснява абсурда от предходната седмица сред него и Мая Манолова и Татяна Дончева, които остро го подлагаха на критика, тъй като сподели, че партиите на митинга би трябвало да одобряват поддръжка от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

Мая Манолова и Татяна Дончева паднаха в голяма кална локва, сподели Николай Хаджигенов. И съобщи, че постоянно ще приказва това, което мисли. Той акцентира, че лъжата в политиката е метод на живот, а лъжата в неговата специалност се санкционира със затвор.

По мотив думите на Манолова и Дончева, че не е наложително Николай Хаджигенов да е част от парламетнарна група на " Изправи се! Мутри вън ", изключително в случай че счита да става министър с поддръжката на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, Хаджигенов съобщи: „ Те очевидно се изрекоха неподготвени и цопнаха в една кална лова, основана от самите тях. Надявам се, че това няма да се случва в бъдеще. Аз ще споделям нещата такива каквито са. Смятам, че все пак, ще се разберем.”.

Политическото гробище е цялостно с опитни хора, разяснява той влизането в Народното събрание на доста неопитни парламентаристи. И разгласи, че единствените условия, които обединението му ще одобри по време на договарянията с останалите партии, са нейните условия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР