Мая Илиева погази предсмъртния завет на покойния си съпруг. Последното

...
Мая Илиева погази предсмъртния завет на покойния си съпруг. Последното
Коментари Харесай

Мая Илиева погази предсмъртния завет на покойния си съпруг Георги Илиев

Мая Илиева погази предсмъртния завет на починалия си брачен партньор. Последното предпочитание на разстреляния Жоро Илиев било доверените му хора да получават ежемесечно пожизнени пенсии. Приживе той се погрижил за това. Мафиотът трансферирал в швейцарска банка рекордните 200 милиона лв..Сумата била предопределена за пожизнените пенсии на подчинените му. Мая Илиева била осведомена с този факт. След разстрела на Главния, половинката му прецизно изпълнявала неговия завет. Всеки месец тя изплащаал на мутрите му плануваните суми. Макар и малко, парите им стигали, с цел да живеят обикновено. Но множеството от тях не били удовлетворени от получаваната сума и почнали да стават прекомерно нахални.

Бившите подчинени на Жоро Илиев не просто се оплаквали непрекъснато, че не могат да си намерят друга работа, само че и станали доста нагли. Много от тях си разрешили да тормозят вдовицата на Главния, настоявайки за още пари. Постоянно разпитвали по кое време ще се прибере в България. И след завръщането й не я оставили на мира. Най-нахален се оказал Златистия. Той даже паднал на колене пред Мая Илиева с молба да му отпусне по-висока пенсия.

Но вдовицата била непреклонна. След тази преживелица, която се разиграла пред погледа на децата й, Мая Илиева взе извънредно решение. Милионерката реши вечно да прекъсне всякаква връзка с предишното на брачна половинка си. Първото нещо, което направи тя в желанието си да реализира това, беше да спре пенсиите на мутрите на Главния. Мафиотската вдовица реши да се отърве и от парцелите, завещани й от Георги Илиев. Тя разпродаде хотелите по морето, които той й остави като наследство. Последните злословия към нея гласят, че има нов мъж в живота си. Появиха се даже клюки, че се е сгодила, написа ПИК.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР