Май месец почти е тук, пролетта е в разгара си,

...
Май месец почти е тук, пролетта е в разгара си,
Коментари Харесай

Май месец ще бъде чуден за тези зодии


Май месец съвсем е тук, пролетта е в разгара си, времето става все по-хубаво и предстоят да се случат доста магични неща. Някои зодии ги чакат доста безредици, приятни изненади, романтика, срещи с другари и месец, цялостен с хубави събития, написа teenproblem.net. Ето кои са късметлиите, съгласно " Elite Daily ".

Телец

Ще одобряват своята еднаквост, ще харесват себе си и към този момент ще имат по-високо самочувствие - ще оценят себе си. Това е техният месец, техният сезон и към тях ще има доста положителна сила. Ще дефинират задачите си и ще опознаят вътрешната си мощ. Няма по-добър интервал от този да вложат старания в това да покачат самочувствието си и да стартират да се ценят. Нека си разрешат да са по-уверени и да зачитат себе си.

Близнаци

Ще се усещат по-привлекателни и ще стартират да считат, че заслужават обич. Меркурий и Венера ще са в техния знак по-голямата част от месеца, което ще им даде спомагателна сила и ще им донесе безредици. Ще бъдат окуражени да са по-позитивни, да одобряват любовта, да позволен позитивните трептения до себе си. В края на месеца ще има слънчево затъмнение в Стрелец - техния противопоставен знак, което ще им донесе малко напрежение - следват промени и неустановеност.

Риби

Очаква ги благосъстояние и същински напредък. Рибите ще се насладят на вълнуващо премеждие, на нови прекарвания, които ще преобърнат света им. Планетата на шанса Юпитер влиза в техния знак на 13-и май и им носи доста позитивна сила. Може да има малко напрежение в живота им, само че толкоз доста порти ще се отворят за тях и тези зодии ще пораснат. Ще пробват нови неща, ще отворят мозъка си. Ако си разрешат, ще се насладят на невероятни завършения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР