Maxfight 44 очаква поредна звезда от световния елит, който се

...
Maxfight 44 очаква поредна звезда от световния елит, който се
Коментари Харесай

Поредна звезда идва за Maxfight 44

Maxfight 44 чака поредна звезда от международния хайлайф, който се oчаква да стъпи в амфитеатър Арена в Свети Влас на 2 август.

Бившият войник на UFC и сегашен в Bellator Алесио Сакара планува визитата си у нас, макар натоварената си подготовка за совето присъединяване в шампионата. Италианецът с внушителна визия е притеглен от старозагорския спортист Мариян Димитров, в който корнер се чака да застане. Очакванията са в бъдеще Мариян да получи предложение от международната верига и да дебютира в Рим още тази година.

Към сегашния миг с изключение на настоящ играч 38-годишният Алесио Сакара е и управител. В своята професионална кариера е минал през топ международни организации като Bellator, UFC, Jungle Fight, Cage Warriors и M1 Global. Заради визията си с доста татуировки с патриотични рисунки и изречения напомнящи за корените на римската империя Алесио е провокирал и интерес във филмовата промишленост. Носител е на черен колан в бразилското джиу джицу, където отделя огромна част от подготовката си през последните години.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР