MAX Sport ще ни направи свидетели на завладяващ спортен спектакъл

...
MAX Sport ще ни направи свидетели на завладяващ спортен спектакъл
Коментари Харесай

MAX Sport ще излъчи първия по рода си тенис турнир United Cu...

MAX Sport ще ни направи очевидци на вълнуващ състезателен театър - мачовете от първия по рода си тенис шампионат United Cup, в който ще взе участие и българският тим, воден от първите ни ракети Григор Димитров и Виктория Томова. United Cup ще се организира сред 29 декември 2022 година и 8 януари 2023 година и ще предложи напълно нов формат, който включва както мъже, по този начин и дами - звездите от ATP и WTA, и смесени двойки.

Каналите MAX Sport ще излъчат най-интересните срещи от шампионата и всички мачове на българския тим, които ще бъдат излъчени по MAX Sport 1.

United Cup е нов тенис шампионат, събиращ най-хубавите мъже и дами тенисисти от 18 страни в разбъркан шампионат, който ще се организира в три града в Австралия: Бризбейн, Пърт и Сидни. Шест страни се класираха за шампионата въз основата на най-хубавия им играч в ранглистата на ATP, шест въз основата на най-хубавия състезател в ранкинга на WTA и още шест по отношение на комбинирания ранкинг на най-хубавите им тенисисти в ATP и WTA.

Българският тим се класира за United Cup, с помощта на положителната позиция на Григор Димитров в ранглистата на ATP. Останалите играчи, които ще показват страната ни в Австралия, са Адриан Андреев, Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Изабелла Шиникова и Гергана Топалова.

Бризбейн (Pat Rafter Arena), Пърт (RAC Arena) и Сидни (Ken Rosewall Arena) ще бъдат домакини на груповата фаза на шампионата, която стартира на 29 декември 2022 година и ще продължи до 4 януари 2023 година Всеки от трите града ще одобри по 2 групи от по 3 страни, като страните в една и съща група ще играят на правилото „ всеки против всеки “. Сблъсъците ще включват два мъжки мача на сингъл, две женски срещи на сингъл и мач на смесени двойки. Победителите от групите в трите града ще играят мач между тях, с цел да дефинират трите тима, които ще се класират непосредствено за полуфиналите. Последното четвърто място ще бъде заето от най-добре представилия се тим в плейофите.

United Cup стартира на 29 декември със срещите на българския тим. Първият мач на сингъл от шампионата ще бъде от 6:00 часа сред Деспина Папамихаил и Изабелла Шиникова, а незабавно след тях ще играят Стефанос Циципас и Григор Димитров. И двете срещи ще се излъчат онлайн по MAX Sport 1.

United Cup е най-новото първокласно тенис наличие по спортните канали MAX Sport, което добавя срещите от шампионатите от сериите ATP 1000, ATP 500, ATP 250 и ATP Finals. Абонатите на MAX Sport могат също да гледат най-интересното от Националната баскетболна лига, баскетболната Евролига, Диамантената лига по лека атлетика и Европейския голф тур. Феновете на бойните спортове могат да следят събитията на UFC и редица боксови галавечери, а феновете, които избират моторните спортове – сериите NASCAR, WRC и MotoGP.

MAX Sport излъчва и срещи от всичките три европейски клубни шампионати – Шампионската лига във вторник, Лига Европа, Лига на конференциите, както и някои от най-хубавите национални шампионати в Европа: испанската LaLiga, италианската Serie A, холандската Ередивизи, Купата на Франция, Купата на Турция и Купата на Италия. MAX Sport има правата и за двата най-силни футболни шампионата в Южна Америка - Copa Libertadores и Copa Sudamericana.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР