Маурицио Сари може отново да застане начело на Наполи, твърди

...
Маурицио Сари може отново да застане начело на Наполи, твърди
Коментари Харесай

Наполи може да си върне Сари

Маурицио Сари може още веднъж да застане отпред на Наполи, твърди " Tuttosport ". Президентът на клуба Аурелио Де Лаурентис е подготвен да обмисли опцията да предложения 62-годишния експерт, макар различията посред им. Сари си потегли от Неапол със скандал през 2019 година и застана отпред на Ювентус.

Въпреки че сега старши треньор на " остарялата госпожа " е Андреа Пирло, Сари към момента има контракт до юни 2022 година, който му носи по 6 млн. евро годишно. Юве обаче може да разтрогне договора в края на сегашния сезон против наказателна клауза в размер на 2,5 млн. евро.
В Италия интензивно се приказва, че Наполи ще уволни Дженаро Гатузо. Преди две седмици тимът на процедура избави своя треньор с успеха над Ювентус (1:0), само че тя беше последвана от загуба от Аталанта (2:4) и отпадане от Гранада в Лига Европа. В Серия " А " неаполитанци са на 7-о място и им следва мач против Беневенто вкъщи.

В началото на месеца на Апенините се появиха информации, че Сари към този момент е отказал да поеме още веднъж Наполи. Предложението към него е било отправено след загубата с 1:3 от Верона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР