Матиас Морла, който беше адвокат и съдружник на Диего Марадона,

...
Матиас Морла, който беше адвокат и съдружник на Диего Марадона,
Коментари Харесай

Марадона се е скарал с дъщерите си заради пари, според адвоката му

Матиас Морла, който беше юрист и съучастник на Диего Марадона, съобщи, че Далма и Джанина Марадона, дъщери на футболната звезда, са „ ограбили “ татко им и са го „ изоставили “ в късните му години, оповестява БГНЕС, базирайки се на „ Дойче Веле “.
" Ако Диего се разсъни и ме упрекне в нещо е, че не съм се погрижил да пусна някогашната му партньорка Росио в залата за поклонение . Той обичаше Росио и се караше грубо с Далма и Джанина, усещаше се предаден и ограбен. Аз съм този, който беше с Марадона в продължение на седем нови години и седем Коледи,когато той гледаше телефона в очакване някой да му се обади ", споделя Морла в обстойно изявление за канала „ América “. Той увери, че „ Диего в никакъв случай не е бил вманиачен “ , макар обстоятелството, че „ той постоянно е имал проблеми със зависимостите “.
 Излезе фрапантен запис сред лекарите на Марадона в деня на гибелта му Излезе фрапантен запис сред лекарите на Марадона в деня на гибелта му
Разследването на неочакваната гибел на Марадона е намерило шокиращи телефонни записи сред персоналния доктор на аржентинската легенда - Леопол...
Далма и Джанина Марадона упрекнаха Морла, че е виновен за събранието на медицинския екип , който се проверява за хипотетична немарливост в грижите. " Ако Марадона беше жив, той нямаше да им разреши да ме атакуват. Когато умря, той сподели, че крадците са те. Със сестрите ние бяхме неговите слънца, а не крадци ", упорства Морла. „ Момичетата не ме обичат, защото през юни 2014 година им спряхме кредитните карти. Те се караха, тъй като го ограбиха “, добави той.
Адвокатът, съучастник и другар на Марадона, най-довереният му човек през последните години, съобщи, че международният първенец от 1986 година в Мексико не възприема алкохола като " нещо занимателно ", а като път за бягство от проблемите му. " Когато стигна тук, той стартира да има първия огромен проблем в живота си, че Росио го напусна, той в никакъв случай не можеше да го преодолее. Марадона беше захласнат, погубен от Росио. Питате ме какво го е умъртвило и аз ви споделям: Росио Олива, карантината и здравната част, която се проверява. „ Ситуацията да бъде бясно влюбен в жена, която не го обича, го нарани “ , сподели той.
Морла отхвърли, че Диего е бил „ похитен “ от него, в което го упрекват някогашната брачна половинка на международния първенец Клаудия Вилафанье и дъщерите й Далма и Джанина. " Сестрите разговаряха всеки ден с татко си. постоянно правеше каквото желае ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР