Матей Казийски заяви, че класирането на българския национален отбор по

...
Матей Казийски заяви, че класирането на българския национален отбор по
Коментари Харесай

Матей Казийски: За момента няма шанс да бъда част от националния отбор на България

Матей Казийски съобщи, че класирането на българския народен тим по волейбол на „ Лигата на нациите “ не е влиятелен резултат.

„ Шампионатът в Полша е на положително равнище, не е на най-виското, само че сигурно е на едно от най-високите. Най-много усещане прави публиката. От тази позиция се основава страхотна атмосфера за игра. Предложението пристигна късно, само че аз към този момент се бях замислил да сменя Япония и пристигна като доста добър вид “, разяснява Казийски.


„ Аз направих първия контакт. За мен постоянно е огромен фактор работата ми с Радостин Стойчев. Познаваме се от дълги години. Знам какъв експерт и какъв брой работа ще свърши. Надявам се, че нещата ще тръгнат добре, тъй като имаме доста малко време, с цел да сглобим чисто нов тим “, добави той.

„ 11-ото място на националния тим по волейбол не е влиятелен резултат, само че с оглед тежкото лято, пътуванията и формата на „ Лигата на нациите “ компликациите, които отборът е изпитал са били доста огромни. Резултатът не е индикативен. Надявам се, че в този момент с времето, което имат за подготовка ще се приготвят добре за международното и ще покажат напълно друга игра. “
 Звездата на международния волейбол Матей Казийски тренира млади очаквания в "Камчия" (видео + снимки)
„ За момента няма късмет да бъда част от националния тим на България. Нямам планувано свободно време по никакъв мотив. За да има завръщане, би трябвало да бъде нещо конструирано “, сподели още Матей Казийски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР