Материалното положение на фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж

...
Материалното положение на фолк певицата Емилия и съпругът й Жорж
Коментари Харесай

Мъжът на Емилия фалира

Материалното състояние на фолк певицата Емилия и брачният партньор й Жорж Башур по никакъв начин не е цветущо. „ Уикенд ” научи, че предприемачът към този момент не е милионер и има запор от банка ДСК на някои от компаниите си. Именно неналичието на постоянни финанси е принудила русокоската от Гълъбово да тръгне по участия единствено 2 месеца откакто стана майка на дребната Жоржина, която се появи на бял свят на 10 февруари 2022 година
 

Тогава доста от феновете на изпълнителката се запитаха за какво толкоз бърза да се върне по задимените клубове, като допускаха, че е тъй като й липсва сцената, само че аргументите се оказаха други.

Финансовите проблеми за Башур почнали още по време на пандемията от Ковид -19. Сириецът се е принудил да се раздели с огромна част от движимото си имущество, като по този начин покрил част от разноските си. Бизнесът на Башур е съсредоточена в строителния бранш и търговията с недвижими парцели. Браншът пострада поради ковид, а с икономическата рецесия сега хората кътат парите си и не харчат за жилища, чиито цени са нереално повишени. Много офиси пък останаха празни, откакто компаниите преустроиха активността си и минаха в режим на „ хоум офис ”.

Още в края на лятото мъжът на Емилия взел управническо решение да разпродаде огромна част от първокласните коли, които обслужват част от фирмите му. Преди пандемията служебните лимузини, които в по-добрите времена постоянно са обслужвали и фамилията на Башур, са наброявали съвсем дузина. Към момента са останали единствено 2-3, които се употребяват от Башур и фолк певицата, която се нуждае от сигурен автомобил, с цел да върви по участия. Хонорарът на изпълнителката за час пеене е 7000 лв.. Проверка на вестника ни сподели, че за февруари и март някогашната на Коко Динев има 15 участия, което прави 105 000 лв. чисти пари. Припомняме, че доскоро повече от година Емилия се раздели с „ Пайнер ” и към този момент не заплаща никакъв % от приходите си на музикална компания, тъй като се продуцира сама.

Семейство Башур се е лишило и от част от обслужващия си личен състав, с цел да редуцира част от разноските си. Те са останали единствено с един водач и чистачка. Запазили са и прословутото „ Бентли Бентайга ”, което Жорж подари на брачната половинка си преди няколко години.

Доскоро Емилия влагаше извънредно доста пари в песните, клиповете и тоалетите си, които бяха единствено от най-скъпите марки. В последно време изпълнителката върви по участия с по-скромно облекло и към този момент не снима скъпи клипове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР