Матео Салвини, лидер на италианската партия Лига беше нападнат в

...
Матео Салвини, лидер на италианската партия Лига беше нападнат в
Коментари Харесай

Салвини беше нападнат от цветнокожа жена в Тоскана

Матео Салвини, водач на италианската партия Лига беше атакуван в Тоскана от млада цветнокожа жена, която откъсна копче от ризата му и скъса броеницата, която той носеше на врата си, съобщи Франс прес.

Салвини, чиято партия се бори против имиграцията и който реализира изборните си триумфи с такива обещания, беше съборен от млада жена от Конго, преди силите на реда и полицията да се намесят.

Според полицията в региона Тоскана, където Салвини участваше в акцията за идните на 20 и 21 септември локални избори, дейностите на младата жена не са били авансово планувани. На връщане от работа тя се оказала по случайност измежду група поддръжници на Салвини и се възползвала от това, с цел да го събори. Според същия източник тя е била с " нарушено психофизическо положение ".

" Всеки може да има политически хрумвания, футболни пристрастия или да има вяра в друга вяра, само че не и да прибягва до принуждение ", съобщи Салвини, представен от АНСА.

Очаква се на изборите партията Лига да се опита да завоюва в региона Тоскана - алегоричен район, считан от десетилетия за бастион на левицата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР