Математикът Динко Раднев, който е девети в листата на коалиция ...

Математикът Динко Раднев, който е девети в листата на коалиция

РАЗПАДЪТ ЗАПОЧНА: Математик отряза Кирил Петков и Асен Василев - напуска листите им

Математикът Динко Раднев, който е девети в листата на коалиция „ Продължаваме промяната”, образувана от някогашните министри Кирил Петков и Асен Василев, през днешния ден ще се откаже от желанието си да стане депутат. Пред Флагман.бг изтъкнатият възпитател от ППМГ „ Акад. Никола Обрешков” споделя, че се налага да предприеме тази стъпка.

Мотивът, който той ще покаже пред РИК, са персонални аргументи, обвързвани със заетостта му при подготовката на математици за две интернационалните състезания, както и пренатовареността му при воденето на разнообразни курсове по математика. Дали това е действителният претекст, или математикът е пресметнал, че изгодите му ще са по-малко от загубите, не е напълно ясно.
обвързвани новини22225на 14.10.2021
Раднев приел да попълни декларация за присъединяване в листата на 2 МИР-Бургас по покана на членове на мандатоносителя Природен парк „ Средна европейска класа” към седмица преди крайния период за регистрация – 13 октомври. Когато разговаряли с него, той останал с усещане, че от Бургас към Народното събрание посредством тази групировка – на Кирил Петков и Асен Василев, ще се устремят все персони, които се родеят с визиите му за носители на смяна, само че това не се оказало тъкмо по този начин.

Източник: pik.bg