Mастурбацията е от съществено значение за нормалното функциониране на тялото.

...
Mастурбацията е от съществено значение за нормалното функциониране на тялото.
Коментари Харесай

Вижте кои са вредите от мастурбацията

Mастурбацията е от значително значение за естественото действие на тялото. Въпреки, че мастурбацията може да помогне на човек да се освободи от напрежението да вземем за пример, тя също по този начин може да бъде опасност за естественото действие на тялото. Учените към този момент са разкрили отговорите на въпроса по какъв брой пъти седмично човек може да мастурбира. Според тях мъжете не би трябвало да мастурбират повече от три пъти в седмицата. Прекалената мастурбация може да има много отрицателни резултати върху тялото. Ето какви са те:

1. Загуба на сила

Мастурбацията лишава доста сила. Липсата на сила е резултат от несъразмерна мастурбация.

2. Зависимост

Пристрастяването към нея също води до биологични промени в организма. Според едно от последните проучвания, мъжете, които мастурбират прекалено, се считат за наркомани.

3. Ерективна дисфункция

Ерективната дисфункция е най-забележимата страна на резултатите от мастурбацията.

4. Неврологични проблеми

Прекаленото самозадоволяване се свързва и с няколко тежки неврологични усложнения при по-възрастните мъже.

5. Преждевременна еякулация

Прекомерната мастурбация е обвързвана и с преждевременната еякулация. Мъжете считат, че е извънредно мъчно да се управлява освобождението на сперматозоидите, в случай че мастурбират доста.

6. Отразява се зле на половия живот

Това е обвързвано с горепосочената точка за преждевременна еякулация. Тъй като прекалено много мастурбация забавя удоволствието, допустимо е това да унищожи изцяло половия ви живот.

7. Прави ви по-сънливи

Прекаленото мастурбиране прекомерно доста също освобождава остатък от допамин в мозъка, по тази причина ви кара да се чувствате сънливи.

8. Косопад

Да, несъразмерната мастурбация води до загуба на коса при мъжете. Ако мастурбирате повече от 5 пъти седмично, не се чудете за какво косата ви е почнала да окапва.

9. Загуба наизуст

Прекомерната мастурбация води до освобождението на допамин в мозъка, а това води до загуба на паметта.

1 0. Загуба на интерес към секса

Мъжете, които мастурбират доста, губят интерес към секса след известно време. Мастурбирането въздейства и върху равнищата на тестостерон в организма.

11. Ранно остаряване

Според ново изследване мъжете стават се състаряват по-бързо, в случай че мастурбират повече от шест до седем пъти седмично.

Източник: fakti.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР