Масово строене на затвор за Борисов и Гешев организираха на

...
Масово строене на затвор за Борисов и Гешев организираха на
Коментари Харесай

Организираха Масово строене на затвор на Орлов мост

" Масово строене на затвор за Борисов и Гешев " проведоха на блокадата на Орлов мост от гражданско съдружие " БОЕЦ ". За това заяви Георги Георгиев от организацията.
" Орлов град към този момент има своите улици, правила и даже университет. Първата цел на блокадата е ясна – оставките на Борисов, Гешев, Цацаров и Кошлуков. А след оставките – съд и затвор. Имаме доблестни съдии и магистрати, само че местата в пандизите са малко.

Затова БОЕЦ взехме решение, че би трябвало да построим един особено за тези четиримата и то на Орлов мост, знак на гражданската опозиция против мафията! От през днешния ден носете тухли, всевъзможни размери и форми, с цел да изградим дружно в Орлов град килията на Буда и останалите. Ще я надпишем и доведем Бойко Борисов персонално да резне лентичката на пандиза от вътре!

Очакваме ви! Надяваме се притежатели на строителни компании и магазини за строителни материали да се отзоват и по бързо да построим новата резиденция на наглите! "

И ЗАТВОР ТРЯБВА! Орлов град към този момент има своите улици, правила и даже университет. Първата цел на блокадата е ясна –...
Posted by Georgi Borisov Georgiev on Tuesday, August 4, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР