Масово ходене на охраняем плаж ще се състои в бургаския

...
Масово ходене на охраняем плаж ще се състои в бургаския
Коментари Харесай

Масово ходене на охраняем плаж ще се състои в парк “Росенец“

Масово вървене на охранителен плаж ще се състои в бургаския парк “Росенец “ до първокласния почивен комплекс, обвързван с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган. Повод за самодейността е случаят, при който някогашният министър на правораздаването Христо Иванов и двама представители на партията „ Да, България “ не бяха позволени до морския браг от чиновници на НСО, които охраняват региона.

Симпатизанти на Движение за права и свободи от цялата страна дойдоха рано тази заран в парк " Росенец "  на входа на лятната резиденция на почетния ръководител на придвижването Ахмед Доган. Тук има и депутати, както и евродепутатът Илхан Кючюк. Целият периметър на парка е със засилено полицейско наличие, съобщи Българска национална телевизия.
 
" Десетки са поръчките за присъединяване ", сподели за БНР Ивайло Мирчев от " Да, България ", който е измежду уредниците.  " Със сигурност имаме удостоверение за най-малко 30 лодки, моторни яхти, джетове и каяци, 2-3 корабчета с по 25-30 индивида. Ще тръгнат от Бургас, Созопол, кой откъдето реши. Има стотици поръчки за коли. За рейсове знаем за проведени пътувания от младежките структури на Движение за права и свободи ", добави Мирчев. 

На километър преди плажа на " Росенец " има полицейски елементи и пост, който отбива коли и рейсове.

" На място са хора от Движение за права и свободи с идея, които са сметнали за морално да изразят своята поддръжка към почетния водач на придвижването. Дали ще има защита от НСО е въпрос от тяхната компетентност, те вземат решение за кои хора ще има защита. Политиците да не бъдат съдници за това кой може да има защита и кой не ", сподели пред Българска национална телевизия Илхан Кючюк.

По думите му всички хора желаят България да просперира, а фантазията на Движение за права и свободи е да живеем в страна, която всеки ден да работим за благосъстоянието на хората. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР