Масовият килър от Тексас е 18-годишно момче. Казва се Салвадор Рамос и

...
Масовият килър от Тексас е 18-годишно момче. Казва се Салвадор Рамос и
Коментари Харесай

СНИМКИ Масовият килър от Тексас се оказа транссексуален, купил оръжията за 18-ия си рожден ден

Масовият килър от Тексас е 18-годишно момче. Казва се  Салвадор Рамос и е учил в същото главно учебно заведение, където се върнал като палач и разстреля деца сред 7 и 10 години. Той умъртви 21 души, измежду които и трима учители.

Все още знаем малко за него, само че новините за него стават от ден на ден с всеки час. Отправната точка е негова фотография: дълга коса гарван, очи в мобилния телефон. Кожата с признаци на някои наранени. Лицето на малко момче, което е на път да стане мъж.

Съществува и откъс от разговор, който млада жена от Лос Анджелис разгласява през вчерашния ден, минути откакто чу за клането в началното учебно заведение Роб. Разговорът е почнал в четвъртък на 12 май. Тогава в петък Салвадор споделя фрагмента на оръжията с това момиче, като я предизвестява: " Отговори ми до един час, тъй като желая да разкрия загадка ". След като видяло оръжията, момичето попитало този объркващ събеседник: „ Какво общо имат твоите оръжия с мен? “ .

Рамос дава отговор: " Просто желаех да споделя изображенията с вас и да знам дали ще ги публикувате. "

На известието „ На път съм... “, изпратено в 5.43 часа през вчерашния ден, вторник, момичето отговори: „ Какво? “. И Рамос: " Ще ти кажа преди 11 часа. "  Час по-късно той още веднъж беше написал: „ Имам една дребна загадка, която желая да ви кажа “. Последното му известие до момичето беше в 9.16.

След разстрела момичето изрази скрупули, че не може да го спре: «Единствената причина, заради която му отговорих, беше, че ме уплаши. Сега скърбя, че не останах будна и приказвам с него, с цел да се опитам да избегна това закононарушение “, написа тя в обществените медии.

Рамос е купил двете пушки този месец, на осемнадесетия си рожден ден, от магазин в окръг Увалде. „ Това беше първото нещо, което направи на 18-ия си рожден ден “, сподели сенаторът от Тексас Роланд Гутиерес. Момчето загатна в обществените мрежи, че може да се стигне до офанзива: „  Той предизвести децата да бъдат внимателни  “, сподели сенаторът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР