Масови кражби в столичния квартал Витоша, предаде БТВ. Само за

...
Масови кражби в столичния квартал Витоша, предаде БТВ. Само за
Коментари Харесай

Масови кражби в столичния квартал "Витоша", над 10 са случаите за последните две седмици

Масови обири в столичния квартал " Витоша ", съобщи БТВ. Само за последните две седмици от септември случаите са над 10.

Крадците отмъкват от колела до кецове. Всичко, оставено в колите, също изчезва бързо - телефони, преносими компютри и даже монети по левче, а от време на време и самите коли.

Под прицела на крадците са разнообразни точки в квартала - от търговски обекти до частни домове и гаражи.

Тони Георгиева е притежател на СПА център за домашни любимци. Крадците разрушават склада. Въпреки късния час никой не е чул нищо. Според дамата патрули има, само че единствено по оживените улици.

Мъж, поискал анонимност, се разделя с чисто новия си автомобил - модел 2020 година Въпреки че коства 85 000 лв. и разполага с най-модерните защитни системи, притежателят му се радва едвам 10 дни. Веднага подава сигнал и в полицията, само че резултат към момента няма. Мъжът няма вяра колата му да бъде открита.

Междувременно жителите на квартала не престават битката против престъпността със лични средства - алармени системи и камери.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че работят по случаите с подадени тъжби за влизане с щурм. Призоваха още такива да се подават без значение от размера на кражбите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР