Маскирани са обрали бензиностанция в района на Казичене в София,

...
Маскирани са обрали бензиностанция в района на Казичене в София,
Коментари Харесай

Нов обир на бензиностанция в София, задигнаха около 10 000 лв.

Маскирани са обрали бензиностанция в региона на Казичене в София, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Те са отмъкнали към 10 000 лв., съобщи БНР.

София
 © Тихомир Игнатов
Към 2.30 часа тази заран е получен сигнал, че в бензиностанция в региона на Казичене нахлули трима маскирани. Нападателите са изкъртили касата на вратата с железна щанга. След като заплашили касиерката и чиновник на обекта, те лишили наличния оборот и цигари и избягали.

Веднага на място били ориентирани полицейски екипи, осъществен е оглед, подхванати са оперативни дейности за определяне на всички условия към осъщественото закононарушение и търсене на причинителите. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава под управлението на прокуратурата.
 © Тихомир Игнатов  Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София Маскирани откраднаха машина за винетки от бензиностанция в София
Трима маскирани мъже са ограбили бензиностанция в региона на Долни Богоров към 2:40 тази нощ, потвърдиха за "По света и у нас " от Министерство на вътрешните работи. Очаквайте подр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР