Маскирани нападнаха и пребиха мъж край Враца, научи ексклузивно агенция

...
Маскирани нападнаха и пребиха мъж край Враца, научи ексклузивно агенция
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Маскирани нападнаха мъж край Враца, той се страхува за живота си /снимки/

Маскирани нападнаха и пребиха мъж край Враца, научи извънредно организация BulNews.
Нападението е осъществено нощес, към 22.30 часа. 36-годишният Борислав Алипиев - Рунти, бил със брачната половинка си Полина Борисова на към 200 метра от вкъщи си в местността "Лиляшка могила ", когато бил причакан и атакуван от 3-ма маскирани мъже. Единият от биячите почнал да го постанова с тръба, а другият извадил нож.
Свидетел на кървавата преживелица станала дамата на свиреп пребития мъж. Тя неотложно съобщила за случилото се на свекърва си - Боряна Николова. Жената живее дружно с тях в къщата и когато научила за положението на сина ѝ повикала прочут доктор, който го прегледал на място и му оказал незабавна помощ.
Вследствие на нанесения побой, Борислав е със счупени капачка на десния крайник, кост под капачката и лакът на лявата ръка, също по този начин има и порезна рана на левия крайник.
Рунти, както го назовават всички, и брачната половинка му имат две дребни деца. Той не е подал сигнал в полицията за нападението, защото е бил застрашен от тримата биячи и се опасява за живота и фамилията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР