Маскирани досущ като нинджи в черни маскировъчни дрехи крадци са

...
Маскирани досущ като нинджи в черни маскировъчни дрехи крадци са
Коментари Харесай

Нинджи обраха софийския мезонет на Слави Трифонов

 Маскирани съвсем като нинджи в черни маскировъчни облекла крадци са обрали софийския мезонет на Слави Трифонов на държавния бул. " България “. Крими случаят се е състоял късно вечерта на 5 септември.

Слави не е бил в дома си във вечерта на обира, а негови съседи описаха, че той не населява жилището повече от година и половина и то е оповестено за обмен за сумата от близо 3,8 милиона лв..  Крадците са проникнали в жилището на Слави през входната врата на жилищната кооперация, възползвайки се от обстоятелството, че е било първия от трите почивни дни и съвсем всички живущи в баровския блок са отсъствали. Не е работил и ресторант в съседство до кооперацията. От записи на охранителни камери в региона ставало ясно, че крадците са трима.Техните лица обаче не могли да бъдат различени, защото били с маски на главите, настояват съседите на Трифонов. 

Самият Слави дори не е дошъл персонално, с цел да направи оглед на ограбеното жилище, а след позвъняването от частния СОТ изпратил своя представителка от офиса на " Седем осми “. Все още не е изяснено по какъв начин " нинджите " са съумели да преодолеят СОТ-защитата и секретната ключалка на мезонета. Те са тършували близо 20 минути в просторния апартамент на гологлавия шоумен. Апашите не са си тръгнали с огромна плячка – отмъкнали парфюми, скъпи облекла, някои скъпи движимости, само че не и пари в брой и бижута. 

Представител на Столична дирекция на вътрешните работи разяснява пред " Уикенд “, че няма постъпила тъжба за грабеж в дома на Слави Трифонов. Негови съседи също свидетелстват, че полиция не е била извикана. Предположенията им са, че Слави не е желал да подвига доста шум и да попада по този метод в новините. Трифонов се страхувал, че от Министерство на вътрешните работи ще създадат фотоси на ограбения му апартамент и ще ги изтипосат в медиите, с цел да покажат в какъв разкош се шири новоизлюпеният политик.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР