Масимиилано Алегри по всяка вероятност ще бъде новият старши треньор

...
Масимиилано Алегри по всяка вероятност ще бъде новият старши треньор
Коментари Харесай

Алегри сменя Валверде в Барселона

Масимиилано Алегри по всяка възможност ще бъде новият старши треньор на Барселона. Италианският експерт ще смени на поста Ернесто Валверде, макар оповестеното доверие към него от клубното управление, настояват последните клюки в Испания. На “Камп Ноу ” към този момент съществено се замислят за промяна на треньора след загубата от Валенсия на финала за Купата на Испания. Алегрия пък е свободен, откакто се раздели с досегашния си отбор Ювентус.

Макар да завоюва купата в Ла Лига, сезонът не бе най-хубавият за Барса. Клубът отпадна трагично от Ливърпул на 1/2-финала в Шампионската лига след загуба в реванша с 0:4, откакто първия дуел в Испания бе извоюван с 3:0. По сходен метод клубът отпадна и през предишния сезон, като тогава бе отхвърлен от Рома. Неуспехът в шампионата за Купата на Испания към този момент тотално преля чашата на търпението на шефовете на каталунците, които са подготвени да потърсят смяна, твърди “Диарио Спорт ”, като цитира информация на “Гол ”.
Твърди се, че на “Камп Ноу ” е имало незабавно заседания на шефовете, като се счита, че на нея е обсъждано точно възможна треньорска промяна. За момента президентът Джосеп Мария Бартомеу твърди, че Валверде има цялостното доверие на клуба, само че нищо чудно това да е единствено за замазване очите на медиите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР