Mashup – това е последният писък на модата в лекия

...
Mashup – това е последният писък на модата в лекия
Коментари Харесай

Преслава изкара 8 бона в долари от mashup

Mashup – това е последният вик на модата в лекия род. Или другояче казано - музикален букет от няколко песни. През последните седмици поп-фолк звездите се надпреварват кой ще събере повече гледания и лайкове в платформата за видеосподеляне YouTube със своята интерпретация на микс от остарели шлагери. С сходни планове се разписаха някои от най-оборотните реализатори в сферата, измежду които Ивана, Преслава, Десислава и Джена. Най-пресният образец пък е набеденият за Христофор Колумб в чалгата Милко Калайджиев.

Мустакът на Републиката забърка микс от 8 песни от репертоара си, в това число „ Да пием за погрешните дами “ и „ За да те не помни “. Най-специалното попълнение в mashup обаче е парчето „ Любовна биография “, тъй като е отдадено на неговата брачна половинка Маргарита.

Впечатление прави, че последните mashup творби на звездите са с техни лични песни, до момента в който в началото те залагаха на непознати шлагери от зората на поп-фолка. Старт на вълната даде със свои обичани песни, като „ Спомен “ на Мария и „ Още момент моя “ на Руслан Мъйнов. За два месеца време тя събра над 8 милиона гледания в YouTube, или другояче казано, си завоюва 8000 $ единствено от въртенето онлайн. Причината - по груби сметки минималната сума, която един роден актьор получава за 1000 гледания, е към 1 $, научи „ Монитор” от сигурни източници в музикалния отрасъл.

Първа с mashup от свои шлагери пък блесна чаровното миньонче Десислава. За 4:27 минути време тя смеси фрагменти от „ Две сърца “, „ Дотук “, „ Бели нощи “, „ Мила моя, благи мой “, „ Завинаги “, „ Не имам вяра “, „ Просто не помни “ и „ Птица скитница “. За по-малко от месец изпълнителката събра близо 2 милиона и половина гледания, което й носи към 2470 $. Феновете на изредените поп-фолк звезди приканват за нови mashup, като към този момент само Преслава има два в актива си.

С сходни планове се пробват да изпъкнат и не до такава степен известни или към този момент залезли от звездния хоризонт представители на лекия род като Мира, Цветина, Валентина и Тереза.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР