Мащабната конференция по международна търговия - М.О.Т., ще се състои

...
Мащабната конференция по международна търговия - М.О.Т., ще се състои
Коментари Харесай

Споделят опит в онлайн търговията на конференция в Пловдив

Мащабната конференция по интернационална търговия - М.О.Т., ще се състои на 17 май в Гранд хотел Пловдив. Събитието се обрисува да бъде едно от най-големите бизнес мероприятия за 2018 година в града под тепетата.

На него експерти от цяла България ще споделят своя опит в областта на интернационалната онлайн търговия. Очакват се над 200 участници, които ще схванат най-новите трендове в цифровия маркетинг за външния пазар. 

Digital4Plovdiv провежда за втора поредна година огромно събитие след триумфа на миналогодишната Конференция за онлайн маркетинг и търговия. В нея се включиха над 400 участници, а събитието го откри кмета на Пловдив - инж. Иван Тотев.

Интернет дава достъп до извънредно доста евентуални клиенти, а спедиторските компании дават лесна опция да се експедират артикули към нови клиенти, без да се постанова напълно да реформират бизнеса си.

Всички участници ще имат опция да чуят тематики, свързани със спецификите за онлайн продажбите отвън България (Румъния, Япония и Западна Европа), логистика, счетоводство, разплащания, Dropshiping, SEO за външен пазар и още доста. Добри практики и препоръки с лектори от Viber, Superhosting.bg, DHL Express Bulgaria, SEOMAX.BG, Paysera.bg и още доста експерти. Програмата и тематиките са оповестени в уеб страницата.

За повече информация и записване: https://mot.digital4plovdiv.com/
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР