Мащабна дарителска кампания в подкрепа на пострадалите в опустошителното земетресение

...
Мащабна дарителска кампания в подкрепа на пострадалите в опустошителното земетресение
Коментари Харесай

ДПС с мащабна дарителска кампания в подкрепа на Турция

Мащабна дарителска акция в поддръжка на потърпевшите в опустошителното земетресение в Турция, както и на фамилиите на починалите, прави Движение за права и свободи.

В мислите си ние сме с целия турски народ. Молитвите ни са ориентирани към бързото възобновяване на потърпевшите, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

В тази ужасяваща покруса Движение за права и свободи не е просто съпричастно към скръбта на хората. Правим всичко допустимо да сме в помощ и поддръжка на потърпевшите посредством огромната дарителска акция, която организираме по структурите си, разгласи Карадайъ.

Даренията се събират в складовата зона в Хасково в съгласуваност с локалните ръководители на Движение за права и свободи по райони. Отговорници за акцията са зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и регионалният ръководител на Движението Хасково - Мехмет Атаман (За контакт: (тел.) +359 88 9200001)

Вещите, от които хората в Турция имат потребност и които би трябвало да бъдат неизползвани, са зимни облекла и обувки, изключително за деца, ръкавици, шапки, препарати за разчистване, санитарни и хигиенични материали, памперси, одеяла, газови печки, външни акумулатори.

Пострадалите се нуждаят и от храни - варива, консерви, бебешки пюрета.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР