Мащабен проект реализира Електроразпределение Север на територията на община Провадия

...
Мащабен проект реализира Електроразпределение Север на територията на община Провадия
Коментари Харесай

ЕРП Север вложи над 400 000 лева в подобряване на електрозахранването в община Провадия и община Дългопол

Мащабен план осъществя Електроразпределение Север на територията на община Провадия и община Дългопол в границите на своята капиталова стратегия за 2021 година. Проектът включи реорганизация на въздушна мрежа ниско напрежение, като старите неизолирани проводници са сменени с нови усукани изолирани, които се характеризират с доста по-добра резистентност при неподходящи метеорологични условия. Извършена е и замяна на 100 стоманобетонни стълба с нови. Общата дължина на инсталирания извит проводник надвишава 18 километра, а инвестицията в новата мрежа е близо 250 хиляди лв..

Други над 150 000 лв. се влагат в замяна на кабелни линии приблизително напрежение в град Провадия и град Дългопол. Извършваните реконструкции ще покачат сигурността на електрозахранването на хиляди клиенти на електроразпределителното сдружение на територията на двете варненски общини.
В капиталовите и ремонтни проекти на ЕРП Север е планувана с изключение на замяна на кабелни линии приблизително напрежение, да се извърши реорганизация на част от мрежата ниско напрежение в Провадия и Дългопол. Дейностите се реализират в съгласие и със съдействието на локалната власт, а задачата на сдружението е с осъществяването им да подсигурява качество на доставяната услуга на своите клиенти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР