Мъртвопиян асеновградчанин влезе в ареста след изцепка в местно заведение.

...
Мъртвопиян асеновградчанин влезе в ареста след изцепка в местно заведение.
Коментари Харесай

Мъртвопиян арестант раздава въздушни целувки на полицайка, и...

Мъртвопиян асеновградчанин влезе в ареста след изцепка в локално заведение. Грозните подиуми се разиграли в петък вечерта. Купонджията бил с приятелката си. Още с влизането си почнал да се налива с алкохол. Изпил към 700 грама уиски и подлудял. Започнал да буйства, като влезнал в изострен спор с клиенти на заведението. Последвало сборичкване.

От личния състав незабавно подали сигнал на тел. 112. На място пристигнали служители на реда и екип на Спешна помощ. Пияният обаче не поискал да бъде прегледан и почнал да наскърбява медиците с думите: „ К**ви, махайте се от тук! “. При идването на полицейските служителя, купонджията траял да се държи надменно, като блъснал пестник на приятелката си.

Униформените поискали персоналната му карта, само че той отказал. Това наложило задържането му и откарването му в районното в Асеновград. Там му написали два акта - за дребно безчинство и за отхвърли да даде документ за идентичност. След това мъртвопияният асеновградчанин бил пуснат да си върви.

Той обаче отказал да си тръгне и почнал да се задява с полицайка, която била на промяна. Казал й: „ Знаеш ли какво ще те направя, желая да те целувам. Теб желая да те изнасиля “ и почнал да й изпраща въздушни целувки. След това заплашил двама униформени, които били на пост пред постройката на полицията в Асеновград. Обърнал се към тях с думите: „ Сега ще дойдат моите хора и ще видите какво ще стане “. Тази нова изцепка спечелила на купонджията трети акт и той още веднъж бил арестуван със заповед. 

Асеновградчанинът бил изправен пред съда. Магистратите решили да му наложат една обща, по-голяма глоба - санкция в размер на 500 лева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР