Мъртвите са много далеч. В друга реалност, в друг свят.

...
Мъртвите са много далеч. В друга реалност, в друг свят.
Коментари Харесай

Как да се свържем с починал близък човек и можем ли въобще?

 Мъртвите са доста надалеч. В друга действителност, в различен свят. Но има връзка с тях, „ мисловен телеграф “, както го назова ученият Кажински. Телефон, месинджър, както желаете го наречете. Общуването от разстояние не е единствено сред живите. Но съществува и сред живите и мъртвите.

Призраците рядко се появяват в този момент. Променило се е съзнанието в индивида. А връзката с мъртвите става по друг метод, индиректно – посредством медиатори.

Да „ закачате “ отпътувалите просто по този начин, непрекъснато да се свързвате с тях, да ги молите да се появят и да изпращат знак, това е „ спам “, не е добре. Това блокира контакта, „ запушва “ информационния канал. И лишава от почивката този, който е надалеч. Уморява се да дава отговор на досадни известия. Образно може да се каже по този начин.

Но в в действителност сложен и рисков миг или в миг на мощен блян по умрелия, ние подаваме сигнал. Молим за помощ, за поддръжка, като че ли викаме „ мамо! ”, макар че мама от дълго време я няма.

Има я. Само че е доста надалеч.

И помощ ще пристигна.

Първо ще пристигна известието за отговор. Сигналът идва в разнообразни форми: песента, която сте пели и слушали дружно, миризмата, която е обвързвана с умрелия, да вземем за пример миризмата на избрани парфюми; филмът, който сте гледали заедно…

Може да се появи името на умрелия. Ще се бъде произнесено на глас от някой. Или ще се обади човек със същото име.

А от време на време се появява сходен човек. Външно сходен, напомнящ ни за този, който сме обичали и обичаме.

Една жена въображаемо се обърнала в обезсърчение към мъртвия си брачен партньор. Бил сакат приживе, ходел с бастун. А на улицата я срещнал човек с сопа, сакат, доста сходен на брачна половинка и. И по някаква причина се усмихнал на вдовицата и отминал.

А дамата почувствала облекчение. Въпреки че нищо не се случило.

Случило се след това: казусът бил решен. Изведнъж се сдобила със сили за битка. И насън дамата видя брачна половинка си млад и мощен. Той дал съвет какво да прави. Как да завоюва.

Ако към този момент сте си спомнили умрял обичан човек, в случай че е било доста, доста належащо, би трябвало да обърнете внимание. За да не пропуснете отговора.

Отговорът идва съвсем постоянно. Основното нещо е да го забележите и разберете.

А главният знак е вдъхновение, тиха наслада, както при приемане на известие от тези, които са ни скъпи …

Анна Кирянова
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg