Мартина Огнянова, която още продължават да спрягат просто като Мартина

...
Мартина Огнянова, която още продължават да спрягат просто като Мартина
Коментари Харесай

Три деца и немотия й дойдоха в повече: Мартина на Слави в нервна криза, вижте какво избълва!

Мартина Огнянова, която още не престават да спрягат просто като Мартина на Слави, изпадна в нервна рецесия. Явно на някогашната танцьорка й идва допълнително фамилното благополучие с Коко Колев, от който роди неотдавна и трето дете. Да, прави са хората, твърдящи, че освен нещастието, само че и щастието от време на време " убива ".

При Огнянова това се дължи на обстоятелството - доста деца, малко пари. Двамата с мъжа й от дълго време живеят в неугледна къщурка в село Шаново, в региона на Стара Загора. Положението, както се разбра неотдавна, очевидно е толкоз зле, че през днешния ден Мартина изригна, както в никакъв случай, откакто й зададоха въпрос за последната й рожба.



Вместо да се зарадва, че й честитят бебето и да бърза да се похвали с него, тя съвсем изкрещя да я оставят на мира. Не пожела даже да удостовери новината, че е родила. " Вас какво ви визира, никой не го интересува това! За живота си не желая да приказвам. Я да ме оставите на мира! ", съвсем в припадък избълва Огнянова пред медии и затвори телефона.

А помним по какъв начин преди време с ненаситност разказваше за връзката си със Слави, за раздялата им и за голямата си обич с боксьора Коко. Какво се е трансформирало и за какво Мартина от дълго време към този момент не сияе при все, че твърди, че е разкрила мъжа си в лицето на Колев, не е ясно. Най-вероятната причина, несъмнено, е бедността.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР