Мартин Трифонов е основният заподозрян за убийството на 6-годишното момиченце

...
Мартин Трифонов е основният заподозрян за убийството на 6-годишното момиченце
Коментари Харесай

Мартин Трифонов има две присъди - за блудство, опит за изнасилване и за кражба

Мартин Трифонов е главният обвинен за убийството на 6-годишното момиченце в село Сотиря. Предполагаемите претекстове за закононарушението можем да търсим в престъпното минало на Мартин Трифонов. Той има профил на характерен полов принудител.

Първата му присъда е през 2017 година за блудничество и опит за обезчестяване на негова родственица - 9 месеца условно. Малко откакто тази присъда е влезнала в действие той прави кражба и получава 8 месеца за нея. Така се задейства и условната присъда. Той влиза за 1 година и 5 месеца в Бургаския затвор.

Излязъл е на 24 април предходната година, след което прави последваща кражба, за което има импортиран обвинителен акт в Районния съд в Сливен, само че делото не е почнало, защото Трифонов се е укривал и не може да му бъде връчена призовка.

Вероятна повода Трифонов да получи толкоз ниска присъда през 2017 година за такова тежко закононарушение, посягане против половата цялост на човек, е, че той е бил малолетен все още на осъществяване на закононарушението. Средните присъди за обезчестяване в България са 4 години. Нашата правна система постановява жертвите на такива закононарушения да бъдат разпитвани в правосъдна зала в наличието на техните насилници и дават показания, които съумяват да се трансфорат в козове в ръцете на юристите на тези насилници.
 Събрани са нужните доказателства, че Трифонов е направил убийството в Сотиря Събрани са нужните доказателства, че Трифонов е направил убийството в Сотиря
След дълготрайно гонене и пукотевица Мартин Трифонов беше арестуван от полицията в гората край село Сотиря. Той е главният обвинен за убийствот...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР