Мартин Шийн, известният 80-годишен актьор, се появи в предаване, разказвайки

...
Мартин Шийн, известният 80-годишен актьор, се появи в предаване, разказвайки
Коментари Харесай

Чарли Шийн отваря нова глава в живота си

Мартин Шийн, известният 80-годишен артист, се появи в предаване, разказвайки за възобновяване на сина си Чарли от алкохола и опиатите.

" Обожавам го ", сподели артистът за сина си. „ Винаги съм го обожавал. " Възстановяването и животът му са знамение и той е незабравим човек. "

Той добави, че е извънредно горделив със сина си и напредъка му.

„ Преживяхме доста сложни времена, до момента в който той се лекуваше. Но той се завърна, популярност Богу, и е здрав и в този момент работи по книга ", сподели той.

Мартин показа, че 55-годишният Чарли работи по своята " автобиография и е доста разчувствуван от това ".
 Знакови уволнения в Холивуд: Чарли Шийн уволнен поради морална разхайтеност Знакови уволнения в Холивуд: Чарли Шийн уволнен поради " морална разхайтеност "
Никой не е застрахован от работодатели - тирани. Някои известни холивудски артисти са преживявали неочаквани уволнения поради, меко котел...

" Сега той е доста обвързван със фамилията, децата и внуците си ", добави той.

През 2016 година се разкри пред лекар Мехмет Оз за алкохолизма и злоупотребата с опиати и сподели, че е бил чист в продължение на 11 години, до момента в който не е схванал, че е ХИВ положителен.

„ Трябваше да потисна тревогата, мислех какъв ще бъде животът ми с тази диагноза и когато се отдавах на алкохол и опиати, не мислех за това “, сподели тогава Чарли. „ Това беше единственият инструмент, който имах по това време, и имах вяра, че ще облекчи безпокойството. Но нещата единствено се влошаваха. "

Бившата звезда от " Двама мъже и половина " означи година на отрезвяване през 2018 година, а на идната година съобщи, че е " горделив, че най-сетне е пореден, убеден и доблестен ".

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР