Mарта Вачкова пусна ръка по атлетичното тяло на Наум Шопов

...
Mарта Вачкова пусна ръка по атлетичното тяло на Наум Шопов
Коментари Харесай

Марта Вачкова опипа Наум Шопов

Mарта Вачкова пусна ръка по атлетичното тяло на Наум Шопов сред фотосите на сериала „ Откраднат живот ”, в който двамата вземат участие. Актрисата накара хиляди девойки да й завидят откакто показа клипчето на напомпания си сътрудник в обществените мрежи.
 Вачкова и Шопов-младши си партнират в сериала „ Откраднат живот “
Вачкова и Шопов-младши си партнират в сериала „ Откраднат живот “
От известно време Вачкова постоянно предава онлайн какво се случва край снимачната площадка в болница „ Свети Кирил “.

Последното й видео обаче се трансформира в същински шлагер в интернет, защото гледката несъмнено хареса на почитателките на сериала. В него сестра Жекова сподели по какъв начин екранният доктор Борис Тасев не си губи времето и тренира даже сред сцените на „ Откраднат живот “. Пред колежката си атлетичният Наум извършва упражнение с ластици за трицепси, а Марта не устоя на изкушението да допре мускула на сътрудника си:

“Майкооо, по какъв начин се напряга! Сега дамите мрат, че Жекова бара, еб..си майката! Ооооо… това не трябваше”, изпусна се Жекова. След което изиска и тя да опитва упражнението.

После Марта похвали Шопов, че е мъж за образец: “Наум е машина! Всеки свободен момент тренира. Или учи. Той е образец за всеки млад мъж”, изясни с възторг Вачкова, а под видеото заваляха мнения от последователки на младия артист.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР