Март месец ще бъде щедър към някои зодии като им

...
Март месец ще бъде щедър към някои зодии като им
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат ПАРИ през март

Март месец ще бъде великодушен към някои зодии като им подари това, което им е най-нужно в живота сега. Ето кои зодии ще получат непредвидена сума пари:
ОВЕН: Овните имат някои съществени потребности, които не могат да задоволят, защото финансовото им положение не е доста положително. Те имат потребност от нови придобивки, които да създадат живота им по-хубав и по-практичен, а все не им доближават пари, с цел да осъществен тези свои стремежи. Овните са прекомерно горделиви, с цел да желаят пари назаем, по тази причина по-скоро ще работят като луди, ще пестят доста и ще изчакат верния миг, само че не биха живели на заеми и заеми. За благополучие през март ще научат, че са наследници на дребен парцел, който обаче откакто бъде продаден може да им донесе доста огромна облага. Всичко ще се подреди за Овните, би трябвало мощно да имат вяра в това!
ТЕЛЕЦ: Доста Телци имат заеми, които би трябвало да изплатят, с цел да са на чисто и да не дължат нищо на никого. Телците не се срамят да изискат помощ, когато имат потребност от това. В интерес на истината представителите на тази зодия са хората, които най-често желаят пари назаем. И по-късно ги връщат до стотинка, в това не трябва да има подозрения. През март ще вземат участие в игра, в която ще завоюват огромната премия. А тя няма да е по никакъв начин скромна! Телците ще могат най-сетне да си отдъхнат и да вложат парите в покупка, за която от дълго време мечтаят.
 Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите Топ 4 на зодиите, които презират хороскопите
Някои зодии са склонни да бъдат пристрастни към астрологичните прогнози - самите звезди са ги създали такива. Да вярвате в предсказа...
ЛЪВ: За Лъвовете това е доста сложен финансов интервал, от който им се желае бързо да излязат и да стартират на чисто. Лъвовете имат потребност от доста нови придобивки, които са незабавни и не търпят отсрочване. Въпреки това те нямат чак толкоз огромни спестявания, нито приходи, по тази причина имат потребност от огромно финансово постъпление, с цел да осъществят покупките, от които имат потребност. За благополучие шансът им ще проработи и ще им донесе огромна сума пари, които ще завоюват по най-невероятния метод – в казино, в игра с другари или от лотарията. Където и да ви срещне шансът, радвайте му се и бъдете признателни на ориста, че не ви е не запомнила и ви оказва помощ чисто финансово!
СКОРПИОН: Скорпионите имат някои стремежи, които от дълго време отсрочват – пътешестване или покупка на кола, апартамент... каквито и потребности да имат Скорпионите, чакането продължава прекомерно дълго. За благополучие шансът ще им се усмихне и ще схванат, че наследствено им се поставя не дребна сума пари! Тази вест ще пристигна във финансово сложен за тях миг, което ще ги накара да се ухилен и да успокоят, както и да се радват на живота. Важно е Скорпионите да не харчат всички пари вкупом, тъй като в близко бъдеще може да им потрябват и постоянно би трябвало да имат нещичко заделено настрани.
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР