Марс в секстил с Уран – аспектът дава подтик да

...
Марс в секстил с Уран – аспектът дава подтик да
Коментари Харесай

Добре премислете всичко преди да действате

Марс в секстил с Уран – аспектът дава повод да се излезе от рутината, да се направи нещо ново, извънредно. Планетните сили подтикват изобретателността, инициативността, предприемчивостта. Допълнителната самодейност, ентусиазъм и мотивация са идеални за започване на сложни задания или неща, които сте отсрочили. Ще почувствате мощно предпочитание да се откъснете от всекидневието си и този ентусиазъм ще продължи, в случай че не го извършите. Този пренос ще ви даде храброст да се освободите и да вършиме неща, които нормално не сте склонни да вършиме. Това възприятие ще бъде доста мощно. Избягвайте да бъдете обект на разногласия.

Луната в секстил с Уран – (предимно късния следобяд и вечерта) По време на този пренос ще почувствате желанието за завършения и нови прекарвания. Няма да бъдете прекомерно търпеливи и в случай че зародят непредвидени проблеми, може да реагирате с неспокойствие. От друга страна, този пренос може да донесе и непредвидени прекарвания, които ще слагат усмивка на лицето ви.

Луна тригон с Марс - (предимно късния следобяд и вечерта) - Вашите стремежи и страсти ще бъдат в цялостна естетика и вие ще употребявате своите импулси и пристрастености за реализиране на позитивни резултати. Готови за начинания, положително самочувствие.

Луната е в символ Рак от 02:10ч на 25 май до 09:34ч на 27 май

Проявлението на Луната в този интервал се характеризира с по-голяма угриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на прищявки, неустойчиво въодушевление и изложение на искания. Външните събития минават на втори проект, а по-голям се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними. Нежелателно е да се насочат рецензии и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не би трябвало през това време да се вършат никакви интервенции в тези области.

Доминиращ 4 лунен ден от 07:51ч на 25 май до 08:45ч на 26 май

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Денят, в който нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено денят минава безшумно. Добре е да се прекара в уединение, в посвещаване на обичано занятие. Отделете време за себе си и за околните си. Не е уместно време за групова работа. Физическото натоварване е добре да се заобикаля.

Бъдете деликатни и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж режи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички разновидности и тогава анализирайте какъв избор подхожда на вашите житейски полезности. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас.

Днес светът отразява вашите мисли, усеща, проблеми и дефекти като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Това, което ви нервира у тях, го има и вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми.

Днес всички думи имат специфична мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство.

Тежък ден за организма. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се болестите от венерически заболявания, в случай че бъдете със инцидентен сътрудник.

Подстригване не се предлага.

6 безоблачен ден - Денят е отдаден на любовта. Постарайте се да намерите пътя към сърцето на различен човек. Хубаво е да се откриват връзки сред хората, да си оказват помощ един на различен. Време за подсилване на връзките. Старайте се да извършите нещо прелестно за другите. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми.

Обръщайте внимание на появяването на всички положителни възможности
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР