Марс, планетата на действието, агресията и секса, напусна мястото си

...
Марс, планетата на действието, агресията и секса, напусна мястото си
Коментари Харесай

Гладко като по вода: Марс в Козирог ни издига на следващото ниво и какво да очаква всяка зодия

Марс, планетата на действието, експанзията и секса, напусна мястото си в огнения Стрелец и се намести в Козирог през днешния ден, на 24 януари, където ще остане до 6 март. За наш шанс Марс е въодушевен в този знак, което значи, че обича да бъде в Козирог. Предстоят хубави неща.

Това е идеалното време да приключим всички задания, които може да сме оставили по време на Марс в Стрелец, или да се потопим във всичко, което започваме в този нов шестседмичен цикъл. Марс в Козирог ни дава лазерен фокус , който ни разрешава да се оправим с всички тези неща, които може би сме отлагали. Марс в Козирог също по този начин е претенциозен към детайлите, тъй че използвайте това време, с цел да изчистите всички проекти, които оформяте.

Време е да се целим към достижения на по-високо равнище, без значение от естеството им.
 image2_16x9.png Възлите на ориста са в Телец и Скорпион: какви промени и изненади чакат всяка зодия На фокус
По време на престоя си в Козирог, Марс в действителност не основава тежки аспекти към други планети, което значи, че силата ще тече безпрепятствено и по пътя ще има единствено зелени светлини за всичко, което планираме. По-специално, интервалът от 3 до 5 февруари ще бъде извънредно съразмерен, с помощта на позитивния контакт на Марс с Юпитер, планетата на шанса.

Както всеки пренос, Марс в Козирог има и сенчеста страна, тъй че бъдете готови за вероятни негативи, свързани с материализма или концепцията да вършиме всичко, което би трябвало, с цел да постигнете триумф.

В духа на Козирог, непосредствено и без увъртания , вижте по какъв начин този пренос ще повлияе на вашата зодия в галерията.
 Марс навлиза в Козирг: какво да чакаме съгласно зодията  Марс навлиза в Козирг: какво да чакаме съгласно зодията  Марс навлиза в Козирг: какво да чакаме съгласно зодията  Марс навлиза в Козирг: какво да чакаме съгласно зодията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР