Марко Маринкович - Слаткаристика се оказа най-щастливият човек на концерта

...
Марко Маринкович - Слаткаристика се оказа най-щастливият човек на концерта
Коментари Харесай

Слаткаристика празнува рождения си ден на One Love Tour в Струмица

Марко Маринкович - Слаткаристика се оказа най-щастливият човек на концерта от One Love Tour, в Струмица. Той означи на сцената своя рожден ден, дружно с най-популярните реализатори на България и Република Северна Македония.

Култовата Хип- хоп звезда на Балканите не скри страстта си: “Човек мъчно може да опише какво усеща, когато навършва Христовата възраст на сцената, с толкоз доста другари и голяма аудитория “.
В македонския град, се събраха над 10 000 поданици и посетители от двете страни, които пяха и се забавляваха с обичаните си актьори, повече от 7 часа. На сцената, в центъра на Струмица се качиха още: Графа, Михаела Филева, Любойна, Оркестър Джамбо Агушеви и доста други. Фестивалът One Love Tour, се провежда за трета поредна година, от "Междинна станция " на Иван и Андрей. Тази година, "Алея на занаятите " показа районни традиции, като в нея се включиха занаятчии от двете страни. Тя се организира със съдействието на ЮНЕСКО, които се грижат за опазването и популяризирането на нематериалното културно завещание.

Предстоят фестивалните дни в: Крива Паланка на 25 август, Бургас - 7 септември, Варна -14 септември, Скопие - 21 септември, Стара Загора - 5 октомври.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР