Marken-Monitor 2022 на Института за автомобилна индустрия (IfA) удостовери доброто

...
Marken-Monitor 2022 на Института за автомобилна индустрия (IfA) удостовери доброто
Коментари Харесай

Mitsubishi спечели мониторинг на марките

Marken-Monitor 2022 на Института за автомобилна промишленост (IfA) удостовери положителното съдействие сред Mitsubishi и неговите дилъри в Германия. С обща оценка от 2,21 японският производител зае първото място в категорията „ Малки вносители “ за трети следващ път от 2020 година насам.

Мониторът на марките е един от най-важните барометри в автомобилната промишленост към този момент 24 години. Класацията демонстрира удовлетвореността на договорните сътрудници от съответните марки. Около 1000 притежатели и ръководещи шефове на компании за търговия с коли оцениха съдействието с производителите в областите „ артикул и марка “, „ политика за продажби “, „ бизнес с използвани коли “, „ следпродажбено обслужване “ и „ мрежова политика и общо съдействие “. Тези съществени категории от своя страна са разграничени на 39 обособени критерия.

„ Бихме желали да благодарим на нашите договорни сътрудници за огромното доверие в марката Mitsubishi и за тясното и доверително съдействие, което характеризира ежедневната ни работа от години “ - споделя Вернер Х. Фрей, ръководещ шеф на Mitsubishi Motors в Германия - „ Нашите дилъри са първата и най-важна точка за контакт за нашите клиенти – и многократният ни триумф в IfA Marken-Monitor е още един път доказателство за нас, че с нашите решения за подвижност и нашето изцяло заричане за обслужване имаме точното предложение, което да предложим нашите клиенти въодушевяват и по този метод оферират на нашите дилъри дълготраен и резистентен бизнес модел. "
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР