Марката кафе Lavazza, в партньорство с Кока-Кола ХБК България, откри

...
Марката кафе Lavazza, в партньорство с Кока-Кола ХБК България, откри
Коментари Харесай

Lavazza и Coca-Cola с обучителен център за баристи и бармани

Марката кафе Lavazza, в партньорство с " Кока-Кола ХБК България ", откри център за образование на кафе експерти у нас. Там искащи ще могат да опитват с нови предписания за кафе и храна, както и да научат тънкостите за приготвянето на висококачествено кафе и коктейли.

" България е извънредно значим пазар за Lavazza. Увеличавайки мрежата от образователни центрове по света, нашата цел е да представим първокласната италианска кафе просвета на феновете на кафе в страната ", споделя Паола Аутиеро, който е началник маркетинг в Източна Европа.

" Изключително щастливи сме, че Lavazza се причислява към фамилията на " Кока-Кола ХБК България ". Това партньорство ни разрешава да продължим нашата тактика да задоволяваме потребностите на нашите консуматори 24 часа, 7 дни в седмицата посредством портфолио от водещи марки, обхващайки всички мотиви за консумация. Обучителният център ни дава неповторима опция да образоваме баристии и бармани в изкуството на подготвяне на кафе и коктейли ", добавя изпълнителният шеф на " Кока-Кола ХБК България " Светослав Атанасов.

В новия център ще се организират образования за подготвяне на кафе, като участниците в тях ще се учат по какъв начин да се запазят отличните качества на продукта, както сега на подготовка, по този начин и по време на консумация.

Академията ще предлага и образования за метода на сервиране на кафе и семинари за баристи, бармани и експерти от хранителната промишленост, както и разнообразни курсове за развъждане, обработка и дегустация на кафе.

Центърът се намира в постройката на " Кока-Кола ХБК България ", като се разгръща на 180 квадратни метра, а разполагаем на учащите се ще бъдат професионални кафе машини, които участват във всички останали обучителни центрове на компанията по света. Всяка година 2000 баристи и бармани ще се образоват да подготвят кафе и специфични коктейли.

Кафе учебното заведение на Lavazza предлага и неповторимо образование и по-нататъшна подготовка на обучители, които са в непрестанен контакт с Международния образователен център в централата на Lavazza в Торино, награден от SCA Specialty Coffee Association като първокачествен подготвителен център.

Днес по света има повече от 50 филиала, което го трансформира в най-големия център за образование освен в Италия, само че и в интернационален проект. В него специалистите работят непрестанно със пристрастеност и творчество върху иновационните технологиии съвършената приятност от кафето.

През 2017 година общо 7000 курсове са извършени в подготвителните центрове на Lavazza по целия свят с над 40 000 участници. Голяма част от тях са осведомени с изкуството за съвършено подготвяне на еспресо посредством семинари и образования по време на разнообразни събития и търговски изложби.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР