Марката и интелектуалната собственост на Sports Illustrated са продадени на

...
Марката и интелектуалната собственост на Sports Illustrated са продадени на
Коментари Харесай

Марката Sports Illustrated бе продадена за 110 милиона долара

Марката и интелектуалната благосъстоятелност на Sports Illustrated са продадени на маркетинговата компания Authentic Brands Group за 110 милиона $, заяви CNN.

Настоящият притежател на емблематичното списание Meredith Corporation, разгласи, че макар продажбата ще продължи да разгласява списанието и уеб страницата на Sports Illustrated като в същото време ще резервира публицистичната самостоятелност на изявленията на изданието.

Authentic Brands Group, която има марките на известни персони като Мерилин Монро и Елвис Пресли, ще поеме маркетинга, развиването на бизнеса и лицензирането на интелектуалната благосъстоятелност на Sports Illustrated. Джейми Солтер, основен изпълнителен шеф на Authentic Brands Group, съобщи в изказване, че "довереното име на Sports Illustrated и гневната отдаденост, следват марката да стане водач в метода на живот и заниманията ". Според фирмите, евентуалните нови бизнес благоприятни условия включват събития, конференции, хазартни и игрални артикули, както и видеоканал и телевизия.

Sports Illustrated беше пуснат за продажба предходната година дружно със списанията Time, Fortune и Money, които Meredith Corporation закупи посредством покупката на Time Inc. Meredith Corporation има също People, InStyle и Better Homes & Gardens.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР