Марк Селби отпадна на 1/16-финалите в Откритото първенство на Гибралтар

...
Марк Селби отпадна на 1/16-финалите в Откритото първенство на Гибралтар
Коментари Харесай

Селби отпадна рано и Тръмп спечели бонуса от 150 000 паунда

Марк Селби отпадна на 1/16-финалите в Откритото състезание на Гибралтар по снукър след 2:4 от Крис Уейклин и по този начин даде бонуса от 150 000 паунда на Джъд Тръмп, който към този момент е неосъществим в спонтанното класиране на играчите в така наречен " европейски серии ". Веселяка от Лестър се нуждаеше от присъединяване на край в последния от поредицата шампионат, само че с ранното отпадане остави Асото в колодата на върха за втора поредна година. Тръмп завоюва Германския Мастърс през януари и се сложи в полпозишън за тлъстия бонус.

" Това е ситуацията, даже да бях спечелил, нямаше да ме направи по-щастлив. Разочароващо е да не печеля, само че не е краят на света. Джъд заслужава премията, тъй като е необикновен през последните две години и е спечелил толкоз доста шампионати. Бонусът е за човек, който печели доста титли и напоследък Джъд заслужава всичко, до което се добере ", сподели дипломатично Селби.

От 16 часа в събота Джъд Тръмп ще се изправи против Робърт Милкинс в третия кръг на Откритото състезание на Гибралтар без никакво напрежение, защото към този момент си е обезпечил огромната част от наградния фонд.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР