Мариянна и Андриян Цакови са едно прекрасно българско семейство с

...
Мариянна и Андриян Цакови са едно прекрасно българско семейство с
Коментари Харесай

Зов за помощ! Майка на 3 деца се бори за живота си

Мариянна и Андриян Цакови са едно прелестно българско семейство с три дечица - на 4, на 6 и на 12 години, които единствено до преди няколко месеца водят напълно елементарен живот. Днес  обаче, те са изправени  пред най-страшната борба - тази със гибелта. Миналата година Мариянна Цакова от Габрово е диагностицирана с рак на шийката на матката, след което е подложена на лъчетерапия, последвана от тотална хистеректомия (отстраняване на матката и на шийката на матката). За страдание това не е краят. През последните няколко месеца тя претърпява още редица интервенции и минава през тежък курс на лекуване, който за жалост не дава мечтаните резултати. Открити са разсейки в черния дроб. Ето за какво тази прелестна майка на три деца и нейното семейство през днешния ден се нуждаят незабавно от нашата помощ - единственият късмет е лекуване в чужбина. В момента се чака удостоверение на изискванията, избрани от клиниката. Като за начало обаче ще са нужни към 30 000 евро. Мариянна би трябвало да замине за Турция до 2 седмици, с цел да може лекарите да се срещнат по-бързо със положението ѝ, да създадат нужните проучвания и да стартират лекуването незабавно.



Стартира незабавна акция за набиране на средства, която може да се следи в страницата " Да помогнем на Мариянна " , където са оповестени и щепродължат да се разгласяват документи, свързани със положението на дамата.
Създадена е и Facebook група, в която се организира благотворителен базар и всеки искащ може да се включи.



Благотворителен базар за Мариянна
Моля ви, споделете този зов и помогнете повече хора да научат историята на Мариянна и фамилията ѝ. Нека да дадем късмет на тази млада жена да види децата си по какъв начин порастват, да бъде с тях на първия образователен ден, да държи ръката им за лека нощ, да се радва на първите им любовни трепети, да трие сълзите им, когато плачат и да ги подарява с усмивка всякога, когато са щастливи. Доказали сме не един път, че когато България се сплоти, стават чудеса!

Дарителска сметка:
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
BIC UNCRBGSF
IBAN BG05UNCR70001522967589
ТИТУЛЯР:
МАРИЯННА СТЕФЧОВА ЦАКОВА
PayPal Акаунт:
[email protected]

*Все още няма открит DMS номер, само че се работи по въпроса.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР