Мария Цънцарова заряза децата и замина за Италия да разпуска

...
Мария Цънцарова заряза децата и замина за Италия да разпуска
Коментари Харесай

Мария Цънцарова неразпознаваема похапва пица

Мария Цънцарова заряза децата и отпътува за Италия да разпуска с приятелки. Водещата е в Неапол дружно с две свои приятелки журналистки. Едната е Надя Ганчева, която също като Мария има дребни деца, другата е Марина Стоименова. Звездата от btv разгласява в обществените мрежи снимки, поради които всички млади майки в България могат да й завиждат. 

На фотосите се вижда по какъв начин тя се забавлява по женски на километри от България, хапвайки пица на брега на морето. Къде са през това време нейните двама синове, не е ясно. Най-вероятно са или с татко си, или със своите баби. 

Любопитно е, че и едната от приятелките на Цънцарова, също е майка на две деца. Надя Ганчева от Нова публично се води в отпуск по майчинство, само че това не й пречи да се радва на живота надалеч от България и без децата. Единственото от трите, която към момента не е станала майка е Марина Стоименова. 

Трите приятелки са тръгнали по стъпките на Лиз от известния роман  " Яж, моли се и бит “, който доста дами четат като Библията. Това излиза наяве от фотосите на същата пицария, за която се приказва в книгата, като се твърди, че там вършат най-хубавата пица в целия свят. За да хапнат от тази пица, трите дами са се редили на опашка с часове. 

Преди тази екскурзия Мария Цънцарова е пуснали фотоси от родното море, на които също не се виждат децата й. Най-вероятно тя ще откри време и за море със фамилията си, преди да я извикат назад на работа, писа " Уикенд “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР