Мария Силвестър се завръща скоро като водещ на социалния проект

...
Мария Силвестър се завръща скоро като водещ на социалния проект
Коментари Харесай

Мария Силвестър крие осиновена сестра! Ето каква е историята й

Мария Силвестър се завръща скоро като водещ на обществения план „ Бригада Нов дом “ по Би Ти Ви, в който дружно с майсторите на чорбаджия Караджов влизат в неприветливите и разрушени къщи на самотни майки, с цел да ги трансфорат в същински домове за техните деца, разбра HotArena .

Самата Мария е научена да оказва помощ на беззащитни хора още от дребна и даже обмисляла преди години да си осинови дете. „ Исках да оказа помощ на дете, тъй като считам, че когато човек е известен и печели относително добре, може да си разреши да го направи. Ние с майка ми сме отгледали едно такова детенце от четиригодишно и не ми е непозната тази концепция.

 

Майка й изгоря в един пожар при трагичен случай. От болничното заведение се обадиха в държавното институция, в което работеше майка ми, с цел да приберат момиченцето, което е от Костенец.

 

То нямаше къде да отиде. Майка ми я докара за няколко дни и тя остана при нас вечно. Чувствам я като моя сестра. Никога не съм говорила за това, тъй като тя не искаше. Родена е на Коледа – 25 декември, и е безспорен сървайвър. Тя към този момент е огромна, има си семейство и дете “, признава Мария, писа „ Галерия “.

Днес водещата се радва на сина си Давид, който към този момент е на 13 и е от връзката й с артиста и артист Силвестър Силвестров, с който се разделиха преди години. Двамата по този начин и не разкриха повода за края на брака си, само че след раздялата бяха в много обтегнати връзки. Казват сбито, че нещата сред тях не вървели по принцип, а не поради намесата на трети човек, както се пишеше на всички места.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР