Мария Силвестър се похвали, че е заснела рекламна фотосесия за

...
Мария Силвестър се похвали, че е заснела рекламна фотосесия за
Коментари Харесай

Мария Силвестър се върна към моделството

Мария Силвестър се похвали, че е снимала рекламна фотосесия за известна марка фешън дрехи. Макар че е на 40, актрисата и водеща по нищо не отстъпва на 20-годишните девойки. Тя твърди, че дори ползата към нея с напредването на възрастта се e засилил – освен професионалните й задължения се умножили, само че и мъжкото внимание към нея повишено.

Интересна детайлност е, че преди време Мария започва кариерата си тъкмо като модел. Сега продължава да се снима в реклами, само че единствено за наслаждение. „ Когато бях манекенка, може би подсъзнателно се стараех да се разграничавам от това, което е към мен. Първо, аз бях единствената с доста къса коса. Единствената, която не се усмихваше на ревюта, тъй като това е едно от тъпите отговорности: излизаш, заставаш на подиума, най-после се усмихваш. Бях в тази матрица и бях отвън нея. Аз не обичах да отивам на коктейлите след ревютата. Един другар беше споделил нещо доста смешно: „ Мария е единствената манекенка, която не е не спала с футболист ”. Беше съвременно по това време. Не ходех да се усмихвам на всякакви костюмирани господа на коктейлите, никак не ми беше забавно, напряко изчезвах. За мен това беше работа, с това изкарвах пари. И я вършех добре, единствено че без бонусите ”, разказвала е синеоката брюнетка за първите си стъпи в светските среди.

Като по-млада водещата на „ Бригада Нов дом ” била много опърничева и очевидно респектирала мъжете с държанието си, тъй като не си разрешавали да й насочат неприлични оферти. Сега обаче били много по-смели и настъпателни. 

„ Парадоксалното е, че преди 20 години бях модел, само че тогава не съм получавала такива предложения. Мина се време, станах на 40 и ето, случи се! ”, признава Силвестър. И добавя, че гледа с подигравка на такива господа, които оферират пари в подмяна на секс услуги.

Дългокраката брюнетка в последно време поставя доста грижи за външния си тип и наподобява по-добре от всеки път. Преди 2 години тя качи много килограми поради инсулинова устойчивост, само че със прецизен режим без въглехидрати и с усилени тренировки съумя да си върне манекенските ограничения. Тя поучава всички, които се борят с наднормено тегло, да се съветват със експерт и да си създадат проучвания.  За болестта на Мария се знае, че води до задържане на течности и до затлъстяване. То е част от така наречен метаболитен синдром и е причина за диабет. За шанс, водещата се изследвала в точния момент и почнала строга диета по съвет на лекарката си. Мария схванала кои храни би трябвало да заобикаля и върху кои да натъртва, с цел да се възстановява тежестта си и да бъде още веднъж стройна и енергична.

По последните фотоси на Силвестър проличава, че режимът й е ефикасен. Тя е свалила насъбраните килограми, в лице също се е освежила. Водещата не крие, че постоянно посещава известна клиника по естетична дерматология, където опъва бръчки на облага. В подмяна Мария популяризира предлаганите там процедури. В резултат на интервенциите актрисата наподобява подмладена - неслучайно ползата на мъжете към нея се е засилил. Тя обаче е обвързана и по тази причина не поддава на ухажванията. Актуалното й гадже е с цели 17 години по-младо от нея – разликата във възрастта им е смущаваща за някои, само че пък Мария не се тормози от този факт.

Силвестър никак не се тревожи, че приятелят й е роден през 1994 г . и може да мине за неин наследник, настояват хора от обкръжението ѝ. В началото тя желала единствено да забавлява, защото има един бракоразвод зад тила си, само че последователно връзката й с младока Михаил Пенев станала сериозна. „ Чувствам се добре, а какво ще се случи в бъдеще сред нас единствено времето ще покаже ”, споделила брюнетката пред свои близки.

Водещата и гаджето й са дружно от година и половина. Запознали ги общи другари и младокът направил първата крачка. Представил се за нейн огромен обожател и я поканил на среща. В началото Силвестър била резервирана поради огромната възрастова разлика, само че след това склонила и по този начин почнала връзката й с Михаил. Той се разбирал доста добре с 14-годишния й наследник Давид и с това дефинитивно спечелил благосклонностите на Мария, писа Уикенд.  

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР