Мария остана без планувано участие и съответно, както може да

...
Мария остана без планувано участие и съответно, както може да
Коментари Харесай

Мижав интерес към Мара Отварачката

Мария остана без планувано присъединяване и надлежно, както може да предположите, побесня против уредниците на събитието, в тази ситуация в благоевградска дискотека. Те се трансфораха и основни герои в ядосан пост на изпълнителката в профила й в обществените мрежи.  " Тази вечер няма да гостувам в Благоевград, тъй като са неточни ", хвърли обвиняването си в инстаграм профила певицата.

Все още не излиза наяве обаче, за какво присъединяване е пропаднало и защо тъкмо неучтивост от страна на уредниците става дума. Засега Мария не хвърля никаква светлина с пояснението, че това са персонални работи и не е длъжна да дава пояснение на никого, написа " Телеграф ".



Според уредниците на събитието обаче, повода за проваленото присъединяване е не поради неучтивост от тяхна страна, а заради прекалено слабия интерес към изпълнителката на " Всичко е платено "  в града, макар че рекламата за гостуването й вървяла две седмици преди този момент. В деня на гостуването й се оказало, че има едва 20 резервации, което било много притеснително за едно от най-оборотните заведения в града.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР